2018-04-15 04:26:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ma új tapasztalatokkal lesz gazdagabb

Napi horoszkóp április 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ön mindig eléri azt, amire nagyon vágyik. Ez nem csak a céltudatosságát, de a realitásérzékét is dicséri. Elérhetetlen álmokat nem kerget. Mai napja a tennivalók csoportosításával telik.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ragaszkodjon régi szokásaihoz, a tradíciókhoz. Ám, ha valami újban lát fantáziát, nyugodtan próbálja ki, ha elveinek nem mond ellent. Az olvasás kikapcsolja, szórakoztatja, figyelmét leköti.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egy elmúlt szerelem emlékei kísértik. Ha úgy érzi, hogy túl sokat foglalkoztatja a múlt, tegyen ez ellen. Próbálja meg tisztázni az önben lappangó érzéseket.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma maradjon a háttérben, s csendben onnan figyelje az eseményeket. Este már hallasson magáról, kellemes társasága lesz. Stílusával, megnyerő modorával valakit nagyon elkápráztat, aki az ön szívét is megdobogtatja.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Költekező kedvében lesz, de ez nem jelenti azt, hogy felesleges dolgokat vásárol. Inkább a hasznos befektetések dominálnak. Ötleteit képtelenségnek tartják egyesek, de ez önt nem zavarja.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A mai napon kerüljön el mindenféle vitát, feszültséget környezetében. Ha szerelmi életében vagy anyagi téren gondjai vannak, ne okoljon másokat! Nézzen magába, és gondolja át, hogy hol rontotta el.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Másokkal szemben nem mindig tudja érvényre juttatni az akaratát. Tanuljon meg erélyesen intézkedni. Ne legyen tekintettel mások érdekeire, csak a sajátjára.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Válogathat az udvarlók és a széptevők között, majd egy szerelem villámcsapásszerűen érkezik az életébe. A választás évekre meghatározza a sorsát.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nagyszerű ötletei révén anyagi nyereségre tesz szert. A befolyt összeget pedig könnyelműen el is költi. Ez nem baj, mert magának is örömet szerez vele. Sportolással, sok mozgással javítson egészségén!


Bak: XII. 22. - I. 19.
Új tapasztalattal lesz ma gazdagabb, amely később még hasznára lesz. Vigyázzon, mert veszélyesebb lehet, ha a döntéseket most másra bízza. Szerelmi ügyekben is sikeres a céltudatossága.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ne engedje, hogy különböző külső feszültségek megakadályozzák a józan döntésben vagy kommunikációban. Bolygója figyelmezteti, hogy foglalkozzék többet egészségével. Ha teheti, járjon el rendszeresen uszodába.


Halak: II. 19. - III. 20.
A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy kigondolja, hogyan intézhetné a leghatékonyabban pénzügyeit. Szerelmével meghitt, boldog perceket töltenek együtt, és legrejtettebb érzéseiket is készek feltárni egymásnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: